Marker-F Kft.

A Brady termékek kiemelt magyarországi forgalmazója

Címke, címkenyomtató, LOTO (kizáró eszköz), ipari jelölő, biztonsági tároló

Marker-F Kft.

Marker-F Feliratozástechnikai Kereskedelmi és Képviseleti Kft.

2040 Budaörs
Fátyol u. 1/a
Adósz.: 12278215-2-13
C.j.sz.: 13-09-075932

dr. Jáni György
ügyvezető igazgató

Jáni Péter
kereskedelmi és vevőszolgálati vezető

Telefon:
23-425-864
Skype:
markeref


Mobil:
+36/209446145
E-mail:

Mobil:
+36/205643551
E-mail:


Forduljon hozzánk bizalommal telefonon, e-mailben vagy űrlapunk kitöltésével, vegye igénybe díjtalan szolgáltatásainkat.


levélküldés
Név:
Kérjük írja be a nevét!
Cégnév:
Kérjük írja be a cég nevét!
Cím:
Kérjük írja be a cég címét!
Telefon:
Kérjük írja be a telefonszámát!
E-mail:
Kérjük írja be az e-mail címét!
Üzenet:
Írja meg, hogy melyik termékünk, szolgáltatásunk érdekli!
Ingyenes katalógust kérünk
Díjtalan bemutatót kérünk
Díjtalan előzetes felmérést kérünk


Ha konkrét vagy esetleg még nem teljesen körvonalazódott cimke-, és feliratkészítési, vagy üzemi munkabiztonsági probléma megoldása a feladat, keressen minket élőszóban vagy e-mailben.

Segítünk megismerni a megoldási lehetőségeket: részletesebb információkkal szolgálunk, díjtalanul katalógusokat, adatlapokat, termékismertetőket, leírásokat, mintákat küldünk. Ha szükségesnek ítéli, díjtalan termékbemutatóval állunk rendelkezésére, hogy megalapozottan mérlegelhessen és dönthessen.

Ha adott munkafeladatra többféle megoldás is kínálkozik, és további információkra van szüksége a körültekintő döntéshez.

Segítünk összehasonlítani a megoldási lehetőségeket, szívesen gondolkodunk együtt Önnel az előnyök és hátrányok összevetésében, készséggel megosztjuk Önnel a feliratkészítésben és az ipari biztonságtechnika területén szerzett tapasztalatainkat.

Ha elérkezett a döntés ideje

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást úgy, hogy közreműködünk a műszaki, szervezési, esztétikai és gazdasági szempontok belső tartalmának meghatározásában, a kritériumok súlyozásában és rangsorolásában.

Ha gyakorlati alkalmazásra kerül sor

Segítünk megoldani a konkrét feladatot a tervezéstől a kivitelezés befejezéséig. Az általunk szállított berendezéseket üzembe helyezzük, az alkalmazókat ellátjuk a megfelelő használati útmutatókkal, az eszközök kezelését szükség szerint betanítjuk.

Rendelkezésre állunk, legyen szó műszaki vagy anyagellátási információkról, kezelési problémáról, működési nehézségről, vagy akár konkrét feladat megoldásával kapcsolatos eseti közreműködésről.

dr. Jáni György
ügyvezető igazgató